Grote buitenruimte appartementen in Willemspoort

3 years ago by in Homepage, Wonen Tagged: , , ,

Lekker wonen in je eigen huis zit ‘m soms in hele kleine dingen. Lekker veel licht in je woonkamer. Vanuit je appartement zó naar buiten lopen. Een geweldig uitzicht op alles dat groeit en bloeit. Bij de ontwikkeling van de appartementen in Willemspoort hebben we veel aandacht voor rust en ruimte.

 

Veel aandacht voor groen

Willemspoort is de ideale woonlocatie voor mensen die zelf de balans tussen rust en rumoer willen bepalen. Tussen een terrasje pakken in de Bossche binnenstad (op loopafstand) of een heerlijke wandeling door de Gement (ook op loopafstand). En ook op je eigen balkon is het heerlijk genieten van je eigen ‘groen’. Speciaal daarom hebben de architecten van Willemspoort aandacht besteedt aan een grote groene buitenruimte.

 

Jouw grote groene buitenruimte

In het voorjaar van 2016 wordt begonnen met de bouw van Willemspoort. Gebouw B geeft ruimte aan 25 koopappartementen. Deze appartementen met uitzicht op het Willemspark hebben allemaal een bijzonder grote buitenruimte. En het fijne is: je kunt zelf bepalen welke grootte bij jouw woonwensen past! Kies je voor een knusse buitenruimte van 11m2? Of ben je van plan om je eigen urban garden te planten op maar liefst 47m2 buitenruimte?

Een geweldig uitzicht op alles dat groeit en bloeit. Dat verstaan we in Willemspoort onder heerlijk wooncomfort.

Facebook