Maatschappelijk ondernemen in Willemspoort: er is plek!

3 years ago by in Homepage, Ondernemen Tagged: , , ,

Optimaal ondernemen

Ondernemers die willen proeven van de dynamiek van de grote stad, maar ook behoefte hebben aan rust en ruimte: in Willemspoort zit je op de juiste plek. Groen en stedelijk, hoogwaardig en duurzaam. Willemspoort ligt centraal in een belangrijk kennis-, onderwijs- en researchnetwerk op het gebied van food, health en farma. De combinatie met de woonappartementen, een boetiekhotel/brasserie én doorgaande fietspad van het JBZ naar de binnenstad maakt van Willemspoort een levendige omgeving.

 

Maatschappelijk ondernemen

Bij de entree van Willemspoort is er in gebouw A plek voor een maatschappelijk initiatief. Het besloten karakter van het entreegebied én het groene woonpark voor de deur zorgt een geborgen sfeer. Een heerlijke plek voor bijvoorbeeld seniorenhuisvesting of een Thomashuis.

 

Bepaal zelf de bestemming van gebouw A!

In het voorjaar van 2016 start in Willemspoort fase 1 van de bouw. Gebouw A (zie overzichtskaartje) heeft daarbij nog geen invulling. Voor jou als ondernemer dus dé kans om je te vestigen. Ga in gesprek met Willemspoort en kijk naar de mogelijkheden. Stuur ons je contactgegevens en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

 

 

Facebook