Ondernemen

Voedingsbodem voor gezond ondernemerschap

3D kaart met locaties
Onderneem je middenin het leven, dan is Willemspoort je visitekaartje. Groen en stedelijk, hoogwaardig en duurzaam. Ondernemers die willen groeien in de dynamiek van een moderne stad, kiezen Willemspoort als locatie.

 

Optimaal ondernemen

Ondernemen in Willemspoort betekent: optimale bereikbaarheid voor ondernemers en hun klanten. Via de nieuwe Randweg zit je met de auto binnen enkele minuten op de A2 of de A59 richting Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Arnhem-Nijmegen en Tilburg. Eindhoven Airport ligt een halfuur rijden van Willemspoort en Schiphol op een uur. ‘Afspreken in een wegrestaurant’ is dus verleden tijd. Je ontvangt je klanten op de zaak én op tijd.

 

Vrij ondernemen

Willemspoort ligt centraal in een belangrijk kennis-, onderwijs- en researchnetwerk op het gebied van food, health en farma. Ideaal dus voor ondernemers in life sciences en zorggerelateerde voorzieningen. Willemspoort biedt ook ruimte aan ondernemers in commerciële voorzieningen. Hoe vrij wil je ondernemen? Laat het ons weten. Stuur ons je contactgegevens als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Facebook