Willemspoort is wat we noemen ‘groen van geest’. We hebben duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel. Natuurlijk zorgen we voor voldoende parkeerplaatsen. Als bewoner van Willemspoort kun je je auto dus prima kwijt. Maar we stimuleren ook creatief en bewust autogebruik!

Met een ruime meerderheid steunde de gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch het voorstel van het college om een transferium te realiseren op de plek van de voormalige stadskwekerij aan de Deutsersestraat.

Willemspoort is een fijne woonplek waar rust en rumoer samen gaan. Waar je geniet van de wisselende seizoenen én waar het stadscentrum slechts op loopafstand ligt. Een plek voor verrassende ontmoetingen waar een horecavoorziening mooi bij zou aansluiten. Ondernemer Peet Hofmans vertelt over zijn plannen in Willemspoort.

Goed nieuws voor liefhebbers van ’n heerlijke kop versgeplukte muntthee: er liggen plannen om een boetiekhotel-brasserie in Willemspoort te bouwen! Er is nog niets concreet, maar hoogstwaarschijnlijk wordt de brasserie dé nieuwe ontmoetingsplek voor iedereen die houdt van gezond, comfortabel en duurzaam.

In Willemspoort start in 2016 de eerste bouwfase van moderne, flexibele appartementen in een bijzonder park. Heb jij interesse om stedelijk te wonen middenin het groen? Lees meer over alle concrete bouwplannen!

Wonen in Willemspoort betekent wonen in het groen. Je denkt aan bomen, bloemen, planten en natuurlijke bouwmaterialen. En niet aan betonnen parkeervakken. Wat doe je straks met je auto?

In meditatiecafé Zentea (Orthenstraat) kun je onder het genot van een kopje koffie, glas speciale thee of een gezonde lunch heerlijk chillen in een huiskamerachtige sfeer. Wil je helemaal tot rust komen, dan trek je je even terug in de meditatieruimte. Heerlijk als je even geen zin hebt in kletsende, bellende of laptoppende mensen om je heen.

Facebook