Lekker wonen in je eigen huis zit ‘m soms in hele kleine dingen. Lekker veel licht in je woonkamer. Vanuit je appartement zó naar buiten lopen. Een geweldig uitzicht op alles dat groeit en bloeit. Bij de ontwikkeling van de appartementen in Willemspoort hebben we veel aandacht voor rust en ruimte.

In het voorjaar van 2016 wordt gestart met de bouw van de eerste fase van Willemspoort. In blok B zullen naast huurappartementen 25 koopappartementen ontwikkeld worden. Meer weten over deze koopappartementen? Check www.willemspoortkoop.nl

Willemspoort is een nieuw stedelijk gebied aan de zuidwestzijde van ’s-Hertogenbosch. Fantastisch gelegen tussen de bruisende binnenstad en de groene Gement.

In de tweede helft van 2015 start in Willemspoort fase 1 van de bouw van in totaal 302 moderne, flexibele appartementen. Deze zijn onderverdeeld in 75 sociale huurwoningen, 75 koopwoningen en 152 beleggershuurwoningen.

Huren of kopen in Willemspoort? Zorg ervoor dat je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte!

Willemspoort is een hoogwaardig, stedelijk gebied aan de zuidwestzijde van ’s-Hertogenbosch. Een inspirerend en vernieuwend stadsdeel om te wonen, te werken en te ontspannen. En om het allerbeste uit het leven te halen.

Willemspoort ligt ideaal

Of je nu in Willemspoort woont, werkt of onderneemt: de ligging is ideaal. Het gebied ligt tussen het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis en het Koning Willem I College. Het Centraal Station en de binnenstad liggen op loopafstand (ca. 20 minuten). Met de auto zit je binnen enkele minuten op de A2 en A59. Willemspoort grenst bovendien aan het ‘groene balkon’ van de stad: het prachtige natuurgebied De Gement.

Je leven in balans

De komende jaren ontwikkelen we in Willemspoort moderne, flexibele appartementen in een bijzonder stedelijk landschap. Dan doen we graag samen met mensen die wel zin hebben in deze spannende locatie. In Willemspoort maak jij je keuzes. Tussen picknicken met je vrienden in de openbare ‘tuinkamer’ of lekker intiem een wijntje drinken op je eigen terras. Tussen het gezellige rumoer van de Bossche binnenstad of de rust van de groene Gement. Stuur ons je contactgegevens als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Wat is er nu lekkerder dan ’s avonds een ontspannen kopje thee…. Juist! Thee die je helemaal zelf hebt gekweekt! Gezond, lekker en goed voor je lijf. Wist je dat je deze vijf theesoorten gewoon kunt laten groeien op je balkon?

Whitewash, kunststof buitendesign en de hortensia: wat is in 2015 hot op je balkon, en wat helemaal not? De nieuwste trends voor je balkon lees je natuurlijk hier.

Dat Willemspoort middenin het groen ligt én maar op tien minuten fietsafstand van de binnenstad van Den Bosch is bekend. Maar wist je ook dat je binnen luttele minuten de op A2 en A59 zit?

Heb jij dat ook wel eens, dat je in interieurstijl in je hoofd hebt maar het niet goed kunt omschrijven? Steeds meer mensen laten zich digitaal inspireren. Willemspoort heeft de zes leukste apps voor je op een rijtje gezet!

Facebook